Jacob van Deventerstraat 125, Beverwijk+ 31 (0) 6 - 148 838 40info@nadinefiedler.nl
Contact info
Jacob van Deventerstraat 125, Beverwijk+ 31 (0) 6 - 148 838 40info@nadinefiedler.nl

Glamour fotoshoot met elinchrom ranger quadra Heemskerk

Gedurende deze fotoshoot heb ik mijn Elinchrom ranger quadra kunnen testen. Altijd leuk nieuwe apparatuur. De voornaamste reden om deze set aan te schaffen is om wat meer flitskracht te hebben op locatie. Deze set levert zo’n 400Ws en dit is 4 keer meer dan wat een reportageflitser kan leveren. Daarnaast was ik het zat om mijn studiofliters mee te sleuren op locatie. Ze zijn groot, zwaar en je hebt altijd electriciteit¬†nodig. Met deze set erbij heb ik op locatie meer mogelijkheden.

Fotoshoot op locatie met Elinchrom Quandra

This article was written by fiedler125

Menu

Facebook