Jacob van Deventerstraat 125, Beverwijk+ 31 (0) 6 - 148 838 40info@nadinefiedler.nl
Contact info
Jacob van Deventerstraat 125, Beverwijk+ 31 (0) 6 - 148 838 40info@nadinefiedler.nl

Kleding tips voor de fotoshoot

Een van de meest gestelde vragen is:

“Wat moet ik aan?”

Belangrijk is: kleding waarin je jezelf lekker voelt!

Enkele suggesties:

Spijkerbroeken doen het altijd goed op foto’s, zowel op foto’s in kleur als foto’s in zwart/wit. Voor zwart/wit foto’s adviseer ik verder nog iets met neutrale kleuren, zoals beige zwart of wit.  Voor foto’s in kleur werken neutrale tinten ook goed maar kleuren zoals blauw, paars, groen, oranje, rood en geel doen het ook goed.

Groepsfoto's stem de kelding op elkaar af

Wat moet ik aan tijdens een fotoshoot

Groepsfoto’s:

Vooral bij groepsfoto’s is het van belang om de kleuren rustig te houden. Strepen, opdrukken met tekst en geblokte shirts zorgen voor een rommelig geheel. Een witte of zwarte blouse, shirt of truitje zijn altijd goed. Ook de sfeer van de kleding speelt een rol. Zorg ervoor dat niet de een in een wintertrui komt en de ander in een zomers T-shirt. Of de een op z’n sjiekst en de ander casual gekleed. Stem de kleding op elkaar af en kies voor een stijl die bij jullie allen past.

Bij twijfel….
Accessoires zoals baseball caps, skateboards, tassen of iets anders van jezelf, bijvoorbeeld een muziek instrument, kunnen gebruikt worden om tot een uniek, eigentijds portret te komen. Neem ook liever altijd wat teveel kleding mee, zodat we als het nodig is de kleding op elkaar kunnen aanpassen.

Nog vragen? Neem gerust contact op!

 

Menu

Facebook