Jacob van Deventerstraat 125, Beverwijk+ 31 (0) 6 - 148 838 40info@nadinefiedler.nl
Contact info
Jacob van Deventerstraat 125, Beverwijk+ 31 (0) 6 - 148 838 40info@nadinefiedler.nl

Blog

Vintage fotoshoot op locatie - Amsterdam

Afgelopen week zijn we met ons model Cheyenne naar het NDSM terrein geweest in Amsterdam. Prachtige locatie voor het maken portretfoto’s. Deze keer heb ik ook veel gebruik gemaakt van natuurlijk licht. Normaal gesproken zet ik meer flitslicht in op locatie. Hieronder een kleine selectie: Deze serie is gemaakt met natuurlijk licht. In lightroom omgezet…

Fotoshoot op locatie skatepark A8

Enkele weken geleden hebben we met wat modellen wat foto’s geschoten op het Skatepark A8. Toffe locatie voor wat urban achtige foto’s. Tijdens de fotoshoot heb ik veel gebruik gemaakt van de Elinchrom Ranger Quadra met maxilite voorzien van een zwarte grid. Hieronder een aantal foto’s van deze fotoshoot.  

Fotoshoot Pittig en Stoer op Locatie!

Enkele weken geleden hebben we op locatie een fotoshoot voor Pittig en Stoer mogen maken. Dit i.v.m. de lancering van een eigen lijn jongens shirts met gave prints. Naast deze mooie en stoere shirts hadden we ook aantal zeer pittige en stoere kids om deze fotoshoot tot een succes te maken. Hieronder een een selectie…

Portretfotografie Park Scheybeeck Beverwijk

Een portretreportage van Fleur afgelopen weekend met stralend mooi weer in Park Scheybeeck in Beverwijk. Dit was een mooie gelegenheid om mijn nieuwe Maxilite te testen met de Elinchrom Quadra. Ook de grid welke ik besteld had bij HoneyGrids bevalt zeer goed. Deze combinatie zullen we vaak gaan inzetten bij het maken van portretjes.

Modefotografie - Ibiza kleding

Voor Eivissa Style hebben we onlangs weer wat foto’s gemaakt voor gebruik op de website, flyers en advertenties.  

Een fotoshoot voor Vaderdag met het gezin bij Het Ruiterhuys in Castricum

Samen met collega fotograaf Josefien Niesten hadden we het idee om voor Gezinnen een vaderdag fotoshoot te organiseren. De locatie die we hiervoor hadden uitgekozen was Het Ruiterhuys in Castricum. Hier komen oa veel gezinnen met kinderen. Via facebook hadden we een advertentie geplaatst. Tot onze verrassing was hier veel animo voor en binnen enkele dagen waren…

Gezinsfotosessie op het strand van Wijk aan Zee

Ze wilde graag eens een mooie serie foto’s van haar kids op strand. Deze fotosessie hebben we een aantal keren moeten verplaatsen vanwege het slechte weer. Uiteindelijk is het dan toch gelukt om de fotosessie met dit gezin uit Uitgeest door te kunnen laten gaan in mei zonder regen! (zucht) Dit jaar heb ik nog…

Gezinsfotografie met de hond op het strand

Enige tijd geleden heb ik onderstaande foto’s genomen op het strand van dit gezin met de hond!

Familiefotografie in Wijk aan Zee | Fotosessie met familie op locatie

Altijd leuk een fotosessie met de hele familie en aanhang op locatie. Dit jaar is het strand favoriet voor een fotosessie buiten. Maar natuurlijk zijn er meer mooie en leuke plekjes in deze omgeving voor een fotosessie met familie! Technische info: Tijdens deze fotosessie heb ik gebruik gemaakt van draadloos flitsen met minimaal twee reportageflitsers.

Fotoshoot voor Moederdag met Tycho en Tyrone op het strand!

Een fotoshoot van je twee kids voor Moederdag! Weer eens wat anders dan een mooi boeket. Onderstaande foto’s zijn geschoten op het strand van Wijk aan Zee!

Sfeerfoto's Beverwijk Verwent Royaal

Afgelopen week hebben de ondernemers van het Beverwijks winkelhart de klanten weer flink in de watten gelegd tijdens Beverwijk Verwent! Royaal! Alle foto’s zijn genomen met de Canon 5DII en een 50mm 1.2 objectief. Daar waar nodig een beetje bij geflitst met de reportageflitser. Onderstaande foto’s zijn gemaakt in opdracht van Stichting Beverwijk Winkelstad.  

Groepsfoto op locatie Heemskerk

Deze groepsfoto is gemaakt in de achtertuin op een koude dag in februari. Voor de belichting heb ik gebruik gemaakt van de Elinchrom ranger quadra en 1 reportageflitsers op statief. Zowel de quadra als reportage flitser voorzien van TT5 aangestuurd door een TT1 in de hotshoe van mijn camera. 

Fotoshoot Helene by Barbara Beverwijk

Met de lente voor de deur en de winkel weer vol met heerlijke frisse kleuren was het tijd voor wat foto’s. Onderstaande foto’s werden gebruikt voor een advertentie.

Fotoshoot voor basic kinderkleding

Onderstaande foto’s heb ik gemaakt voor de lancering van de website van New Basic 4 Kids. Hippe & comfortabele basic kinderkleding. Chill, Play, Enjoy ! Tijdens deze shoot heb gebruik gemaakt van 2 reportageflitsers los van de camera aangestuurd door TT1/TT5.        

Glamour fotoshoot met elinchrom ranger quadra Heemskerk

Gedurende deze fotoshoot heb ik mijn Elinchrom ranger quadra kunnen testen. Altijd leuk nieuwe apparatuur. De voornaamste reden om deze set aan te schaffen is om wat meer flitskracht te hebben op locatie. Deze set levert zo’n 400Ws en dit is 4 keer meer dan wat een reportageflitser kan leveren. Daarnaast was ik het zat…

Fotoshoot strand Castricum in Ibiza stijl

Enige tijd geleden heb ik voor Eivissa style onderstaand beeldmateriaal afgeleverd. De opdracht was Ibiza stijl, trendy en lifestyle. We hadden een strandtent in Castricum uitgezocht welke bij dit plaatje paste. Voor deze fotoshoot op het strand heb ik veel gewerkt met draadloos flitsen en CTO filters. Alle foto’s zijn minimaal bewerkt.

Locatie fotografie strobist stijl Beverwijk

Voor deze fotoshoot hebben we als locatie een opslagloods gekozen. Het blauw met aluminium werkt hier erg goed. Lichtopstelling: 1 tot 2 reportageflitsers voorzien van een pocketwizard TT5 op lampstatief. Beide flitsers aangestuurd door een TT1 zender in de hotshoe van de camera. Alle beelden zijn geschoten in TTL mode. Door gebruik te maken van de…

Menu

Facebook